Het online programma

Hét online programma

Pak chronische pijn aan bij de kern

Pijnklachten worden snel minder
80% tot 100% kans op volledig herstel
Snel onbekommerd bewegen

Het online programma van POWERED by M volgt de Mind Body Syndroom Methodiek en pakt chronische pijn aan bij de kern. Met als resultaat een energieke, duurzaam inzetbare medewerker.

Het unieke online programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 40 Online sessies van 40 tot 60 minuten, bestaande uit oefeningen en opdrachten
 • Minimaal vier een-op-een gesprekken met een coach of therapeut
 • Twee tussen- en één eindevaluatie
 • 6 Maanden toegang tot het online trainingsplatform

Van chronische pijn naar chronisch pijnvrij

Het online programma maakt jouw medewerker bewust van de nauwe relatie tussen lichaam en geest. Hij of zij leert onder andere de (genees)kracht van het eigen brein te beïnvloeden, stress onder controle te krijgen, (pijn)patronen te doorbreken en belemmerende overtuigingen aan te pakken.

De volgende resultaten mag je verwachten:

 • Snelle afname van de pijnklachten. Jouw medewerker is snel weer up & running.
 • 80% tot 100% kans op volledig herstel indien het volledige programma wordt doorlopen.
 • Jouw medewerker voelt zich weer een volwaardige kracht, heeft meer focus en werkplezier.
 • Met een eigen toolbox is jouw medewerker in staat pijn in de toekomst te voorkomen.
Aan de slag op de tablet of computer
Aan de slag met het programma waar je maar wilt! Eigen tempo, vertrouwde omgeving.

Eigen tempo, vertrouwde omgeving

Jouw medewerker bepaalt zelf het tempo waarin hij of zij de online sessies wil volgen. En dat geldt ook voor het moment waarop en de locatie: thuis, op het werk of elders.

Ondersteuning op maat

Elke pijnklacht heeft een geschiedenis en vaak ligt dat bij een onverwerkt trauma in de kindertijd. Bijvoorbeeld een echtscheiding, het overlijden van een dierbare, gepest zijn op school, seksueel misbruik of huiselijk geweld. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan jouw medewerker daarbij een beroep doen op onze hulplijnen. Dit zijn gediplomeerde en/of gecertificeerde therapeuten, coaches en overige professionals, waarvan de meesten verbonden zijn aan een beroepsvereniging.

Standaard krijgt jouw medewerker twee coachgesprekken tijdens het programma. Naar behoefte kunnen meer sessies gegeven worden.

Professionele ondersteuning tijdens het programma

Ook voor jouw medewerker?

Het online programma is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die op het werk te kampen hebben met chronische en vaak onverklaarbare pijnklachten. Wanneer sprake is van chronische pijn en welke signalen duiden op iemand met chronische pijnklachten, lees je op de pagina chronische pijn.

De chronische pijnklachten kunnen ook een aanwijzing zijn voor een (ernstige) fysieke aandoening. Is jouw medewerker hier niet zeker van? Zorg er dan voor dat hij of zij altijd eerst een arts raadpleegt.

Met het online programma kiest jouw medewerker bewust voor verandering: hij of zij gaat anders denken en handelen. En zodra iemand anders gaat denken, gaat hij zich ook anders voelen. Dat lukt echter alleen als jouw medewerker:

 • Open staat voor een andere kijk op chronische pijn.
 • Intrinsiek gemotiveerd is om de pijn aan te pakken.
 • Bereid is daar actief aan te werken.
 • In staat is tot zelfreflectie.

Voldoet jouw medewerker aan deze criteria? Dan krijgt hij of zij meer en meer controle over de eigen emoties, reacties op stress en vooral het eigen lichaam. Daarmee ontwikkelt jouw medewerker het unieke vermogen om zichzelf van de pijn te bevrijden.

Materialen online programma

Ervaringen

“De opdrachten en oefeningen zijn duidelijk en goed uit te voeren. Dankzij de opdrachten heb ik inzicht gekregen waar mijn pijn vandaan komt en hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan. Ik ben dankbaar dat ik van deze oefeningen gebruik heb kunnen maken. Het mooie is dat ik ze op elk moment van de dag (en zelfs ’s nachts) kan toepassen. Ik heb er nog steeds baat bij. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat ik van mijn problemen af zal komen. Alleen met het tillen van zware boodschappen voel ik mijn schouder nog een beetje, maar de pijn is weg. De opdrachten hebben daar zeker aan bijgedragen.”

Erna

Pijnklacht: Frozen shoulder

Een echte aanrader voor iedereen. Het platform biedt duidelijke tips en praktische oefeningen. Iedereen zou moeten stilstaan bij onverwerkte emoties uit het verleden en het heden. De aanpak heeft mij tools gegeven om dieper in mezelf te kijken, om zo mijn awareness te vergroten.
Iets wat een ongelooflijk effect heeft op hoe ik nu in het leven sta op zowel fysiek en mentaal vlak.

Laurent

Pijnklacht: Rugpijn

Een ongezonde thuissituatie en seksueel misbruik heeft er toe geleid dat ik volledig op slot ging. Ik voelde me nergens veilig. Een van de overlevingsmechanisme was doorgaan, masker op, van me afbijten, weinig emoties tonen. Kortom bikkelhard voor mezelf, maar ook naar anderen. Dat heb ik jaren volgehouden. Totdat ik steeds meer fysieke klachten kreeg. Eerst in mijn enkel, toen in mijn nek en schouders en uiteindelijk is de pijn in mijn rug blijven hangen. Door het programma ben ik weer gaan voelen. Écht gaan voelen. Het was een pittig traject, maar mijn rugpijn is verdwenen. Ik ben veel meer mezelf en dat geeft een hoop rust.

Linda

Pijnklacht: Hernia

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?