“10 redenen waarom ziekteverzuim niet langer een ‘pain in the neck’ hoeft te zijn op de werkvloer!”

Heel veel chronische en onverklaarbare klachten vallen onder het Mind Body Syndroom (MBS). Denk aan RSI, rugklachten, frozen shoulder, migraine, fybromyalgie, etc. Hier zijn tien redenen waarom bedrijven met de Mind Body Syndroom Methode aan de slag zouden moeten gaan:

 1. Verbetert productiviteit:
  MBS kan leiden tot vermoeidheid, pijn en andere klachten, die de productiviteit van medewerkers kunnen verminderen. Door de methode aan medewerkers aan te bieden, kunnen ze beter presteren op het werk.
 2. Vermindert ziekteverzuim:
  Medewerkers met MBS kunnen vaak ziekteverlof opnemen vanwege hun klachten. Door hen de ruimte te geven om hun klachten op te lossen, kunnen bedrijven het ziekteverzuim verminderen.
 3. Vermindert kosten:
  Medewerkers met MBS hebben regelmatig een aangepaste werkplek of behandelingen nodig om hun klachten dragelijk te maken. Door te stoppen met symptoombestrijding en de klachten bij de kern aan te pakken, worden medewerkers geholpen om voorgoed van de klachten af te komen. Bespaart een hele hoop geld.
 4. Verbetert werknemerstevredenheid:
  Door medewerkers te helpen en te ondersteunen bij het oplossen van hun symptomen, kunnen bedrijven de tevredenheid van hun medewerkers verbeteren. Dit kan leiden tot hogere retentiepercentages en een positieve werkcultuur.
 5. Verhoogt betrokkenheid:
  Medewerkers die zich gesteund voelen door hun werkgever en die zich kunnen concentreren op hun werk in plaats van op hun klachten, zijn vaak meer betrokken bij hun werk en zetten zich harder in.
 6. Vermindert stress:
  Door uitval van medewerkers met het MBS, moeten collega’s vaak het werk overnemen. Dat zorgt voor een hogere werkdruk en stress op de werkvloer. Voorkom uitval door medewerkers vroegtijdig te laten starten met de methode om van hun klachten af te komen.
 7. Verbetert gezondheid:
  MBS kan leiden tot andere gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, angst en depressie. Door de methode in te zetten en medewerkers te helpen hun symptomen op te lossen, kunnen bedrijven hun algemene gezondheid en welzijn verbeteren.
 8. Verhoogt moraal:
  Door medewerkers te helpen bij het aanpakken van de klachten en het verbeteren van hun gezondheid en welzijn, kunnen bedrijven een positieve werkcultuur creëren die kan leiden tot een hogere moraal.
 9. Verbetert klantenservice:
  Medewerkers die zich beter voelen, zich geen zorgen maken en geen pijn hebben, zijn beter in staat om klanten te bedienen en tevreden te stellen.
 10. Verhoogt winstgevendheid:
  Door de productiviteit van medewerkers te verhogen, het ziekteverzuim en de kosten te verminderen, en de tevredenheid van medewerkers te verbeteren, kunnen bedrijven hun winstgevendheid verhogen en hun bedrijf succesvoller maken.

Kortom, 10 goed onderbouwde redenen om aan de slag te gaan met het online programma van POWERED by M.

Pak chronische pijn aan bij de kern en maak je medewerker(s) duurzaam inzetbaar!

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op de POWERED by M LinkedIn bedrijfspagina

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?